Personal tools
You are here: Home Médiaajánlat
 
 

Médiaajánlat

Hirdetési lehetőségek a legnagyobb, külföldiek számára készült magyar linkkatalógusban.

Az oldal célja

Hasznos idegennyelvű információkat nyújtani Magyarországról, a magyarokról, magyar szolgáltatásokról, termékekről, magyarul nem beszélő látogatók számára.

Célközönség

Magyarországra látogatni szándékozó turisták, idehaza élő, letelepedett külföldiek, üzleti és befektetési lehetőségeket keresők, diákok és kutatók, akik Magyarországgal kapcsolatos témákat keresnek, valamint a külföldön élő magyarok.

Látogatottság

Az oldal látogatottsága 2009 év végén kb. 19 ezer fő volt havonta, de ez a szám folyamatosan növekszik.
A látogatók döntő hányada az alábbi országokból érkezik:

 • 19% Magyarország
 • 15% USA
 • 8% Németország
 • 6% Nagy-Britannia
 • 5% Kanada
 • 4% Ausztria
 • 3% Olaszország
 • ...

A látogatók által használt nyelvek eloszlása az alábbi:

 • 52% angol
 • 12% magyar
 • 11% német
 • 4% francia
 • 3% olasz
 • 2% spanyol
 • 2% holland
 • ...

Az oldal értékei

1. Szerkesztett, értékes, releváns tartalom

Sok linkgyűjteménnyel ellentétben a wideweb.hu-n szigorú szerkesztési elvek érvényesülnek, ezért csak a témakörökhöz szorosan kapcsolódó oldalak kerülhetnek be a katalógusba: emiatt a keresők értékes, megbízható információforrásnak tekintik az oldalt.

2. Kiterjedt linkhálózat

Folyamatosan végzett linképítés eredményeképpen mára már több mint két és félezer külső link mutat a linkgyűjteményre, ami a keresők szemében fajsúlyos, mérvadó forrássá teszi az oldalt. Mindez nyitólapjának magyar katalógusok között is ritka magas PageRank értékében is tükröződik.

Mit nyújthat a katalógus Önnek?

1. Releváns, idegennyelvű kulcsszavakra elért keresőhelyezéseket javító linkek:

Mivel a katalógus fontosnak és a feldolgozott témakörökkel kapcsolatban relevánsnak számít a keresők számára, ezért az innen hivatkozott oldalak egy értékes külső linket kapnak, mely nagyban segíthet jobb helyezéseket elérni a keresőkben, különösen idegennyelvű keresőkifejezésekre, kiváltképp úgy, hogy nagyon kevés az olyan idegennyelvű oldal, mely magyar témákkal foglalkozik, és linkkel meg lehet jelenni rajta.

2. Közvetlen látogatottságot:

Az oldalra eljutó több ezer érdeklődő döntő hányada meglátogatja a katalógus által hivatkozott weboldalak valamelyikét, így havonta többezer látogatót irányít át a linkgyűjtemény a megjelenített oldalakra.

Ezeket az előnyöket az ingyenesen bekerült oldalak is élvezik, azonban egyrészt sokkal kevesebb aloldalon szerepel rájuk mutató link, másrészt sokkal kevésbé feltűnő módon jelennek meg, mint az alábbi hirdetési lehetőségek által.

Hirdetési lehetőségek

1. 468x60 képes banner

Megjelenés helye: A második szintű kategória (pl. a Tourism & Entertainment kategóriában ilyen kategória a Tourist Information, Travel & Transportation, Accommodation, Things to See, Things to Do) összes aloldala. A weblap középső mezőjében, közvetlenül az adott lap címe felett.
Forma: pixeles állókép

2. 125x125 négyzetes gomb

Megjelenés helye: Fő kategóriák összes aloldala (fő kategória pl. a Tourism&Entertainment vagy a Products&Services) A jobb szélső oszlop tetején.
Forma: pixeles állókép

3. Egyéb lehetőségek

Ha a javasolttól eltérő bármilyen más elképzeléseik lennének a hirdetés lehetőségeivel: elhelyezésével, formátumaival, ellentételezésével kapcsolatban, kérjük, az alábbi elérhetőségek segítségével vegyék fel a kapcsolatot velünk.

Hirdetési árak

Sajnos a forint árfolyamának gyakori ingadozása miatt nem tudunk fix árakat szerepeltetni médiaajánlatunkban, ezért kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk az aktuális árakkal kapcsolatban.

Fizetés módja

Fizetés történhet forintban is, PayPal vagy banki átutalás segítségével.

Kapcsolatfelvétel

Kérdéseivel kérjük, keresse Jároli Józsefet az en {kukac} innen.hu e-mail címen, vagy a 70-512-9874-es telefonszámon.


Természetesen oldalaikkal ingyen is megjelenhetnek, amennyiben amennyiben kitöltik a http://www.wideweb.hu/hungary/linkajanlas címen található linkajánló űrlapot, és megfelel weboldaluk a szerkesztési elveknek.


Document Actions